8 Haziran 2010 Salı

Bugün ne giydim?

Bugün kendimle ilgili çook resim koydum biliyorum ama napiyim bugün ne giydim yazısı olmadan olur mu hiiç?:)

Hardal sarısı bluzumla mor pantalonumu kombinledim...Geçen hafta hep spor giyinip gelmiştim işe dedim bu hafta bi hanımhanımcık oliyim iki gündür topuklularım ayaklarımda:) Bugünkülerde lovely shoesdan aldığım taba rengi bootielerim...Numarayı bu sefer tam tutturdum ayaklarım rahat ayakkabılarım güzel keyfim yerinde:)


Benim avize küpelerim meşhurdur bööle kocaman kocaman küpeler alırım hep, küçüklere elim gitmez...ne zamandır küpelerimi takmıyodum bugün kulaklarıma da avizelerimi taktım şıkır şıkır sallanıyolar:)Nişantaşındaki Karmen avize küpe arayanlar için eşsiz bi yer bence ben ne zaman gitsem bi tane almadan çıkamıyorum ordan:)




Bluz: Hanna Dassa
Jean: Bershka
Ayakkabı: Lovely Shoes
Küpe: Karmen

13 yorum:

.ankara düşleri. dedi ki...

valla bluzle ayakkabılara bayıldım canım :))
çok tatlı ikisi de:)

chunlibeauty dedi ki...

renklere öldüm bittim!! ayakkabılara aşık oldum!! ofss deli seni ya!! bir günde o kadar şey yayınladınki nevrim döndü :D cok cok güzel olmuşsun şeker :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

harika görünüyorsun hayatım... Ayakkabılara dibim düştü özellikle.. Kalitesi nasıl hiç almadım ordan..

gunesyuksel dedi ki...

offfff hakikaten şok gecirdim. müthiş renkler. aşık olunası. guzel kombin. tam benlik yani. ben de büyük küpe aşıgıyımdır. saclarımın arasından kendini göstersın isterim.. bayıldım cnm bayıldımmmm..

fashion house by zeto dedi ki...

Hayatımmmmm süper bi kombin olmuş renkler cıvıl cıvıl bayıldım:)

Birileri anlatsın dedi ki...

Herkes gibi bende ayakkabılara bittim, çok tatlı olmuşsun...

PAMBUK PRENSES dedi ki...

renk uyumu süper olmuşş ama ben senin topuzuna bayılıyorum yaa :D benimde saçlarım senn kadar ama ben böle güzel dağnık toplayamyrm saçlarımııı :(

Gizzy dedi ki...

ankaradüşlerii çok teşekkür ederimmm!

Chunlicimmm aslında bu renkler sana da süper gider:)bugün çok yazı yazdım tatlım ne desen haklısın resmen kombin bombardımanına tuttum herkesi:):):)

MyPrincesscımm kalitesi beklediğimden ii valla...topuğu yüksek ama rahatlar ben yandaki dekoltesine falan bayıldım direk aldım çok memnunumm sen de deneyebilirsin ama almadan önce bana konuşalım numaraları dikkatli seçmek gerekio çünkü...

güneşcimmm bayılıyorum senin bu içten yorumlarına:)bu renkler senin saçlarına çok gider tatlım haklısın:)bu arada küpe zevkimiz de aynıymış:)

Hayatımmm baktım hava güneş açmıo ben cıvıl cıvıl oliyim dedim:)çok saol cnm beniiimmm

Birileri anlatsınnn çok çok teşekkür ederim cnmm

Pambuk Prensescimm inan topuzumda hiç bi numara yok direk toplayıp çıkıyorum 15 sn falan sürüo yapması:)bigün görüşürsek karşında yaparım tatlımm hemen sende öğrenir yaparsın;)

Jaensue dedi ki...

abartmiyorum ama butun hepsine tek tek bayildiiim diyebilirim =)çok guzel bi kombin olmus bootielere ayrica bayilabilirmiyim:D

Lokum Hanim dedi ki...

Gene cok sirin olmussun .. Ben zaten ayri severim mor ve hardal rengi uyumunu sana da ayri yakismis..

Bu arada bende bir karmen mudavimiyim her nisantasi ziyaretinde karmen mutlaka ugranmali.. Kupeler buyuk ve tasli olmasina ragmen hic o kadar agir degiller

Did Dans La Mode dedi ki...

Hardal sarı mor uyumuna bittim çok şekersin gizzyyy :)

Gizzy dedi ki...

Jaensuecummm ne tatlı bi yorum bu!!!çok çok teşekkür ederim tatlımmm...bootielerime ben de bayılıyorum gel beraber bayılalım cnmm

Zuzucummm aynen ben de mor hardal uyumunu çok seviyorum teşekkür ederim beğendiğin için:)evt cnm yaa hem o kadar büyük olup hem nası hafif oluo bu küpeler anlamış diilim:)

Didoşşş hardal sarı en çok sana yakışıo ama tatlımmm:)mucksss

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.