28 Haziran 2010 Pazartesi

Bugün ne giydim?

Akşam annemin karma resim sergisi var o yüzden bugün cici bici giyiniyim dedim...Gizzy bugün pudra pembe:) cici bici diyince aklıma hemen fırfır etekler gelio nedense:) Havaların bi güneşli bi yağmurlu olması yüzünden de şaşırıp kalıp siyah kalın çoraplar giydim Haziran'ın 28inde!!!ama ben çorap giydim ya hava şimdi günlük güneşlik:):):)


Bu eteğimin üstüne blazer ceketimi giymeyi çok seviyorum hazır siyah çoraplarımı giymişken blazerımı da son bi kez daha giyim dedim ama resim çekilirken bile bi fenalıklar geldi fazla dayanamadım çıkardım:)


Bu arada yüzüm gülüo ama Cumartesi günü bir kaza yaptım arabam şuan serviste ve bu son kaza ile bir hafta içinde 3 kaza yapmış oldum haftabaşında ben kendim arabayı otoparkta vurmuştum zaten burada da yazmıştım iki gün sonra duran trafikte biri geldi bana arkadan vurdu cumartesi günü de bir taksici yolcu alıcam die önümü aniden kesinde bu son kaza oldu...neyseki bende de taksicide de kenarda duran yayalarda da bi şey yok çok daha kötü olabilirdi o yüzden cana geliceğine mala gelsin diorum hep ama korkuyorum bu aralar araba kullanmaya sürekli bi şey oluo umarım bu sondur:(:(:(bi sürü nazar boncuğuna ihtiyacım var sanırım...

19 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok cici olmuşsun yakıştırdım cok bu renkleri sana, ayrıca Çok geçmiş olsun

Did Dans La Mode dedi ki...

Gizzycim çok tatlı olmuşsun. Ayrıca çok geçmiş olsun bununla da son bulsun. Öööyle güzel güzel mat siyah gezersen nazar boncuğu da taşıman şart olur :) Hikayesini anlatırım sana biara çok garip bi tesadüf oldu senin mat siyahla ilgili :)))

fashion house by zeto dedi ki...

Ay hayatımm gene mi yaaa geçmiş olsun canım:(Dikkat et hayatım insanlar bi mal gibi kullanıyo sana nazar boncuğu şart oldu canım.Bu arada Pınar teyzemi tebrik ediyorum canım bu kaçıncı sergi böle maşallah:) Sende çok güzel olmuşsun hayatım hava soğudu ceketi tekrar giyebilirsin canım:))

Cerenicus dedi ki...

1. kıyafet süper, bayıldım, çok yakışmış
2. çoook geçmiş olsun yaa nazar boncuğunu eksik etme bu aralar
3. öpüyorum :)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

süperrrrrrrrr tatlı süperrrrr şirin süper güzel :) hehe :)

Gizzy dedi ki...

Moda(e)ratorcümm çok saol tatlımmmm

Didoşcummm valla nazar değdi mat siyahımaa hikayesini dinlerim senden bi ara:)çok teşekkürler tatlımmm

Hayatımm ööle valla geldi dan die kırdı önüme adam:(neyse cnm geldi geçtii arabam gelsin her tarafına nazar boncukları saçıcam:)cnmm bu karma bi sergi ama yinede bizimki yapıo valla resimleri:)evt hayatımm şimdi baktım da şu anki kılığım tam havaya uygun çoraplar ceket falan:):):)

Cerenicuscummm 1 ve 2 için ayrı ayrı teşekkürler son olarak ben de seni kocaman öpüyorummm

MyPrincesscımm ne tatlısın!!!çok teşekkürler cnm benimmm

SvGLove dedi ki...

Cumartesi Zeto'nun yazısından sonra senin yazının gelmesini bekledim ve tüm hafta sonu göremeyince aklıma kötü şeyler gelmedi değil!Ama yine de umarım tatildedir falan dedim.Biraz önce kumanda panelinde görünce seni ciciler içinde "oh her şey iyi sanırım" dedim. Ama yine de şükür ki sadece maddi zarar olmuş Gizzy'cim!Sanal nazar diye bir şey vardır belki de:p Çok geçmiş olsun.
Çok tatlı kombinlemişsin dantel eteğini;tişörtün+eteğinle balerin kız olmuşsun!
Anneciğine tebrikler!Bize de fotolar gösterirsin sergiden di mi:)

Gizzy dedi ki...

Sevgicimmm içine mi doğdu tatlımmm cumartesi günü sen acaba bi şey mi oldu die düşünürken ben de tutanak tutturuyodum:)evt cnm çok şükür sadece maddi zarar çaresi olan bi şey...çok saol tatlımmm ööle bugün cici kız oldum ben:)tabiki de akşam resimleri çeker yarın koyarım tatlımm:)

---!Fashion Passion!--- dedi ki...

Öncelikle geçmiş olsun gerçekten ve kombinine bayıldık:)))

Gizzy dedi ki...

Kızlaaar çok teşekkür ederimmm:)öpüldünüzzz

Burcu Çalışkan dedi ki...

geçmiş olsun gizzy gerçekten dikkat et kendine. kıyafete gelince bayıldıııııııım tercihlerine :))

Unknown dedi ki...

Gizemcim cok gecmis olsun, cok sasırım yazını okuyunca sanki böyle seyler tanıdıgın insanların basına hic gelmeyecekmis gb geliyor.. Seninde gordugun gorecegin en kötü kaza bu olsun tatlım... Kombinin mükemmel olmus...

Sinem, shatura ;)))

Gizzy dedi ki...

Burcucummm çok saol tatlımmm bundan soora daha dikkatli olurum cnm...kombin için de ayrıca teşekkürleer

Sinemcimm bu ne süpris:)cnm işte bazen oluo bööle şeyler ama dediğin gibi hepimizi daha beterlerinden korusun...kombin için de teşekkür ederim cnmm:)

STİL SAHİBİ BAYANLAR dedi ki...

kombin şahane,blazer cuk demiş oturmuş:))

Gizzy dedi ki...

Stil Sahibi Bayanlar teşekkür ederim cnmm öpüldün:)

Aysun Ergin dedi ki...

Gizzycim geçmiş olsun, kombinler harika... merakla izliyorum...:)
Aysun

Gizzy dedi ki...

Aysuncumm çok teşekkür ederim tatlımm:)

chunlibeauty dedi ki...

ayyy dün sabahtan beri yorum yazamadım sana!! bu kıyafetine bayıldım o kadar beğendimki!!! COk cok güzel olmuşsun canım :)

Gizzy dedi ki...

Cnm benimmm!!!çok teşekkür ederimm tatlımmm bu kombinimi seviceğini tahmin etmiştim:)öptüm seni kocamannnn