22 Haziran 2010 Salı

Zara June 2010 Lookbook

Zara'nın Haziran ayı Lookbook'undan seçmeler...

Siyah-beyaz ve enine çizgiler hem bluzlarda hem de uzun penye elbiselerde karşımıza çıkıyor...Bu sezon Gamze Saraçoğlu'nunda enine siyah beyaz çizgili uzun elbise ve etekleri vardı bu model bana onları hatırlattı...


Uzun elbiselerin yanı sıra penye üfül üfül mini elbiselerde Haziran Lookbook'unda var olmakta...Bu elbiseler üzerlerine alınan bolerolarla tamamlanmış...Bir diğer ayrıntı da elbise ve bolerada yaratılan kontrast...Ayrıca elbiselerin üstündeki küçük çiçek desenlerinden bahsetmeme gerek yok sanırım:)


Şort modası tam gaz devam ediyor...İster denim olsun ister penye olsun, ister düz kumaş olsun ister desenli yaz aylarının vazgeçilmezi şortlar her şekilde yine dolabımızdaki yerlerini koruyacaklar... Saç aksesuarı olarak kendinize çok geç olmadan bir tane hasır şapka alın derin ayrıca evde kullanılmayan eşarplar yazın kafamızı süsleyecekler..



Kot modelleri iki şekilde karşımıza çıkıyor...Biri bol ve salaş boyfriend jeanler olarak diğeri ise dar ve yüksek belli skinny jeanler olarak...Benim tercihim bol ve salaştan yana nitekim uzun belli pantalon giymeyeli yıllar oldu ve bi daha giyebileceğimi sanmıyorum:) Bu tarz jeanlerinizi günlük kullanımda babet ya da oxfordlarınızla tamamlayabilirsiniz...



Ve son olarak beyaz yazlık mini elbise...Nude tonlar...Oxford içi çoraplar...Tam cici kız modu...Sevdim:)


1 yorum:

Cerenicus dedi ki...

çok güzeller, çizgili elbiseyi geçen haftasonu gordion zarada bi mankene giydirmişlerdi ben de görür görmez gamze saraçoğlunun kolleksiyonunu hatırladım ama hem enine çizgili hem dar almaya cesaret edemedim :))))