8 Temmuz 2010 Perşembe

Bugün ne giydim?

I LOVE HELLO KITTY demek istiyorummm!!!:) Üstümdeki atleti görünce de aynen bööle düşünüp aldım onu iştee:)hem çizgili hem hello kittyli daha ne olsun:)
Bugün ayrı bi neşeliyim çünkü 10 gün soora nihayet arabama kavuşucamm!!!Kızımı çook özledimmm akşam alır almaz şööle müziği açıp gezices beraber:)O yüzden bugün bir an önce bitsin istiyorummm


Atlet: Oysho
Pantalon: Miss Selfridge
Ayakkabı: Converse

16 yorum:

Elif UYSAL dedi ki...

Ben de aldım bu atletten :))) Çok sevimli gerçekten:)))) Sana da çok yakışmış kuzum:) Arabana bir an önce kavuşman ve bir daha ayrılmaman dileğiyle şekercim:)

Gizzy dedi ki...

yaşasın hello kitty kardeşliğii:):):)saol cnm benimmm inşallah bi daha bööle ayrılmayız:)

Unknown dedi ki...

canım tokan da çok güzelmiş :) o nerden acaba? made by gizzy mi?

renklendirhayati dedi ki...

Hello Kitty de en az senin kadar sevimli :))

Gizzy dedi ki...

Kitapçı kız o aslında toka diil saç bandı ama ben onu fiyonk yapıp toka haline getirdim onu da 2 sene önce bilkent şenliklerinden almıştım cnm:)

Herteldencimmm Hello Kitty benden daha sevimli yaa ben onunla yarışamam:)teşekkür ederim cnmmm

Cerenicus dedi ki...

tshirtün üstündeki yazı da süpermiş, çok şirin olmuşsun :)

fashion house by zeto dedi ki...

Hayatım bu Hello Kittyi ben senle bütünleştirdim artık:)Canım hayırlı olsun sonunda beklenen gün gelmiş.Çok tatlı olmuşsun yaaa yerim ben seni sıkarım o kollarını haaa:))

Gizzy dedi ki...

Hayatımmm çizgi film kahramanı olsam hello kitty olurdum sanırım ben ben de kendimi çok bütünleştiriyorum:):):)cnmm bu arada bu aralar kollarım soğuk soğuk bi buluşalım da sen sık onları:):):)

Adsız dedi ki...

Kızıma demişsin ya Gizzy kalpten gidiyordum neredeyse yok artık filan diye:D (Olamaz çünkü :) Sonradan arabanı dediğini anladım :) Çok güzel olmuşsun tatlış :)

Gizzy dedi ki...

ayy cnm çok güldümmm:):):)önce ben bi büyüyüm de ondan soora çocuk mocuk dimi ama:):):)benim arabam çocuğum gibi işte benim için insandan farkı yok o yüzden ööle diorum hep:)çok teşekkürler şekerimm öperim senii

Adsız dedi ki...

Evet canım zaten yaşın küçük olduğu için "olamaz" moduyla yaklaştım ben de :) Var desen de inanmam zaten yani bitanem :)

SvGLove dedi ki...

Bu saç sana çook tatlı oluyor Gizzy'cim,fiyonklu tokanla daha bi tatlı olmuş:)
Bu arada Gizzy'cim yeni bir şey keşfettim sanırım; fotolarını kendin çekiyorsun?Yani 2.fotoda başka biri görünmediğine göre:)Seni bir daha çok başarılı buldum. Ben panik olur,poz veremezdim bir türlü;)
Güzel bir gün ve zamanında güzel kızına kavuşmanı diliyorum canım;)

Gizzy dedi ki...

yok cnmm bu yaşta çocuğu olanlar var da ben daha almiyim:):):)

Sevgicimmm ben çekiyorum kendi resimlerimi daha öncede çok insan sormuştu hatta hala soruolar ama kim benim derdimi çeker cnm hergün hergün o yüzden geçiyorum kameranın karşısına veriyorum pozlarımı çok eğleniyorum valla kendi kendime:):):)cnm benimmm çok çok teşekkür ederimmm senin de günün mükemmel geçsin!!!

Did Dans La Mode dedi ki...

Kızına biran evvel kavuş mutlu mutlu gezin bir daha da ayrılmayın canım. Buarada T-shirtün harika gizzycim... I love Hello Kitty 2 :)

Gizzy dedi ki...

Çok saol tatlımmm!!!Canım oyshoya bak sen de bi hello kitty delisi isen çok tatlı şeyler var:)

gunesyuksel dedi ki...

sacını toplayınca sana da cok yakısıyomus canım. did'e de diyom hep.. yüzünüz güzel cunku. toplayınca ortaya cıkıyo güzelliğiniz. masallah...