20 Temmuz 2010 Salı

Bugün ne giydim?

Dün gece öksürük nöbetlerimden dolayı sadece 2 saat falan uyuyabildim sanırım...en son saate baktığımda işte 3 buçuk falandı ve ben hala öksürüyordum tabi öksürdükçe uykum da kaçtı gün ağarmaya başlarken de uyudum sanırım...Bu arada akşam kesilen öksürüğün gece tam ben uyuyacakken başlamasının bilimsel bi açıklaması var mıdır ki?:)


2 saatlik uyku ile ayakta durmaya çalıştığımdan bugün birascık ağır çekim hareket ediyorumm tek isteğim gün hemen bitsin de evime gidiyim:)Bu arada dün saçlarım toplu olduğu için belli olmuodu şimdi bakar mısınız saçlarım ne kadar kısalar:(


T-Shirt: G-21
Jean: Zara
Ayakkabı: Enzo Angiolini

18 yorum:

Unknown dedi ki...

geçmiş olsun sana canım, geçtiğimiz ay bende cok öksürüyordum tahmın edebiliyorum kaburgalarım agrıyordu artık. bal ve çörek otu cok iyi geliyor ikisini karıştırarak yemek.

ayrıca saçların ince telli sanırım bob sana yakışır gibi geliyor bana

fashion house by zeto dedi ki...

Of hayatım ya benimde sesim kısıldı faranjit olmuşum 3 gün konuşmıycakmışım asabım bozuk benimde bi noldu böle bize ya:(( Çok tatlı olmuşsın canım benim:)Hayatım sen saçını mi kestirdin?

Adsız dedi ki...

Aaa saçlarını mı kestirdin fıstık :) Yakışmış ama tatlım. Uzun olmasını istiyorsan da nasıl olsa uzayacak üzülme :) Biz kızlar işte kestirene kadar kısayı merak eder bir an önce merakla kestiririz, sonra da aklımız uzun halinde kalır :)

SWL dedi ki...

çok şirinsin canım yine :) Yalnız bugün bende bu t-shirt'ümü giydim:) Galiba accık pişti olduk:)

Gizzy dedi ki...

Moda(e)ratorcumm deniyim tatlımm dediklerini sadece şu boğazımdaki gıcık geçsin yeter:)cnm evt ince telli saçlarım bobu düşündüm ben de ama ne biliyim ben uzun saççıyım sanırım kısa bana yakışmaz mutlu olmam gibime gelio:)

Hayatımmm kıyamam ben sanaaa nazar mı değdi sana!!!çok geçmiş olsun tatlımmmm!!!cnm evt haftasonu kestirdim uçları bi felaketti hepsini kes dedim sonuç bu oldu işte:):):)neyse cnm napiyim uzarlar elbet:)teşekkür ederimmm tatlımm öpüyorum seni kocamannn

Sound of the Raincimmm bu biraz mecburiyetten kestirme oldu tatlım ne zamandır kestirmiodum çok yıpranmıştı saçlarım yoksa ben hiç kıyamam kestiremem:)neyseki çabuk uzarlar benimkiler o yüzden bi süre bööle soora yine Gizzy uzun saç olurum ben:)

SWLcimmm pişti olduk demek ne tesadüf:):):)sen de mi beyaz kotla kombinledin yoksa:)çok teşekkürler tatlım eminim sen de çok şirin olmuşsundur:)

SWL dedi ki...

evet canım :) Beyaz skinny jeanle giydim, tam pişti :D

Bu arada saçlar bence çok yakışmış... Uzunda güzeldi tabiki kesinlikle, ama buda cidden havalı durmuş. Zaten sen her halile güzelsin canım ;)

Unknown dedi ki...

gece başlar evet öksürük ,geçmiş olsun ,elma kabugunu kaynatıp içine bal atıp biraz da limon sıkarsan dogal yollardan kesersin ,olmadı sıcak suya 1 kaşık bal ve limon sık yine aynı işi görür ,uykusuz gibi durmuyorsun ,yine çok tatlı olmuşsun

BAHAR dedi ki...

öncelikle geçmiş olsun canım, birde saçlarının boyu gayet güzel olmuş ayrıca bu boy saçta dalgalı model çok havalı oluyor bir dene bence . sevgiler
bahar

Yeşim dedi ki...

Tatlım Ulus'ta İstanbul Baharat'tan kış çayı alabilirsen ondan iç. Bal ve zencefil de iyi gelir. Tekrar geçmiş olsun :( Kıyamam çıtırığıma. Yine de çok güzelsin pek yakışmış pembe :) Saçların da çok kısa değil üzülme uzar yine :)

Elif UYSAL dedi ki...

Saçlar süper olmuş ,sen de fıstık gibi:)))

Did Dans La Mode dedi ki...

Geçmiş olsun Gizzycim hepimiz hastayız anlaşılan ben de aynı şekilde feciyim haftasonundan beri :( Bence saçlarına takma hiç gayet güzel gözüküyor...

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

geçmiş olsun cnm yinede çok hoş görünüyorsun..

Gizzy dedi ki...

SWLcimmm tümüyle piştiyiz yanii süpermiş:):):)cnm benimmm o senin güzelliğinn çok çok teşekkür ederimmm aslında yaz için ii bile oldu diyebilirim yakıştıysa da yanıma kar işte:)

dikişdersii cnmmm çok teşekkür ederim tarif için akşam hemen yaparım ben bunu kolaymış:)cnmm ben de anlamadım uyuyamamış olmama rağmen şuan çok ii hissediyorum kendimi sanırım sizin pozitif enerjiniz sayesinde teşekkürler cnmm:)

Baharcımm cnm benim çok teşekkürlerrr yarın dalgalıyı denicem tatlım bakalım nası olcak:)

Yeşimcimmm akşama dediklerini yapıcam sonra bi şeyim kalmaz benim:)çok teşekkürler tatlım öpüldün kocamannn

Pridecımmm sen de her zamanki gibi çok şekersin saol tatlım:)mucksss

Didoşcumm valla noldu bööle bize sana da çok geçmiş olsun tatlımmm...

MyPrincesscımmm senin gözlerinin güzelliği o:)çok teşekkürler cnmmm valla sayenizde hastalık mastalık kalmadı ben de:)mucksss

Atolyekedi dedi ki...

Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. Yine her zamanki gibi çok yakışmışlar.

pelininstyle dedi ki...

Bu herseyin bulustugu bir kombin olmus. Hem guzel/hem tatli/hem de cok seksi

Gizzy dedi ki...

AtolyeKedicimm cnm benimmm çok teşekkürler:)

Wuuhuuuu uykusuzken bile hem güzel hem tatlı hem de seksi olabiliosam kendimi tebrik ederimmm senin o tatlı dilini de severim ben:)cnm benimmm çok çok öptüm seniii

Stil Direktoru dedi ki...

yavrus çuvalda giysen tarzın var senin

Gizzy dedi ki...

Edicimmm yerim ben seniii tatlı insan!çok saol tatlım öpüldün kocamannn