10 Kasım 2010 Çarşamba

Kırmızı Pantolon

İki gündür kırmızılarımı siyah tonları ile tamamlıyorum bugün bir değişiklik yapıp açık renklerle kullandım kırmızıyı...Nasılsa kışın kaç ay siyahları giyeceğiz o yüzden hem hava da güzelken pastırma yazlarını yaşarken bej ve kırmızı uyumu var bugün üstümde...Bir de söylemeden geçmiyim bu sene kırmızı pantolonlar baya revaçta özellikle deri olanları makbul ama ben her yerde bakındım deri kırmızı pantolon bulamadımm sonra Bershkaya bakarken bu skinnyi görünce kaptım hemen derisini bulana kadar bununla idare ederim diye:)




Bu arada ayakkabılarıma bakarsanız dayanamayıp bir adet daha Vivienne Westwood aldığımı görüceksiniz:) Ama bunlar beni çok uğraştırılar...Şöyle ki bu ayakkabıları aldığımda ben Kızılaydaki binadaydım tabi kargo adresi olarak da orası gözüküyor...Zaten ilk başta kargoda bir sorun çıktı mail geldi biraz gecikicek sizin ürününüz diye neyse dedim ben de sonra biz yeni binaya taşındık sonra araya 29 Ekim girdi tatil falan en sonunda Kasım'ı bulduk ki benim ayakkabılarımdan ses seda yok:( ben bir panik oldum tabi hergün eski binayı arıyorum biri orda var mı kargo geldi mi die gelen giden yok...Sonra göndericiye mail yolladım benim ürünüm gelmedi diye onlarda çoktan gelmesi lazım en son 2 Kasım tüm sorunlar yaşanırsa elinize ulaşması gereken tarih eğer onda da ulaşmazsa bizimle irtibata geçin dediler...2 Kasım geldi çattı ben artık diyorum heralde gümrükte biri açtı paketi gördü kirazları aldı ayakkabıları diye sonra saat akşam 6da dağıtıcı elinde bir paketle geldi bi baktım benim ciciler zaten öyle bir sevindim ki sonrasında tüm kata paketi açıp içindeki ayakkabılarımı göstermek zorunda kaldımmm:)İşte böyle zorlu bir kargo macerasından sonra Viviennelarım benimlee şuanki son gözdelerim:)



Hırka: Mudo Collection
Tunik: Zara
Pantolon: Bershka
Ayakkabı: Vivienne Westwood

18 yorum:

Elif UYSAL dedi ki...

Bayıldım ben bugün sana:) Yerim ben o kirazları...:)

Beelzebub* dedi ki...

'pantolon' :)çok da hoş olmuşsun

Gizzy dedi ki...

Elifcimm cnm benimm teşekkür ederimm:) ben de dayanamayıp yicem bunları yaa

Miraycımm düzeltmeleri yaptım teşekkür ederim uyarı için:)

fashion house by zeto dedi ki...

Canım gelmiş o güzeller güzeli ayakkabıların güle güle giy hayatım süperler:)Kokusunu alabiliyorum:) Kırmızı pantolon da çok yakışmış tatlım çok şirinsin bugünn:)Yerim senii minnoş:)

Gizem Mizem dedi ki...

Hihoo, ben de geçen ay edindim bunların aynısından :) Narçiçeği pantolon ve çizgili tunik ile kombinledim ben de
cok yakısmıs

Gizzy dedi ki...

Evet hayatımmm mis kokulu ayakkabılarım geldi en sonunda:)çok teşekkürler cnm benimmm türk bayrağı oldum bugün ben:)öperim seniiii

Tatlım seninle hem adaş hem de ayakkabıdaş olduk o zmn:)sen de eminim çok güzel bi kombin yapmışsındır bunlar neyle giyilse güzel olur:)

Lynn dedi ki...

Ben renkli pantolonları çok seviyoruuum =)) Çok yakışmış, ayrıca ayakkabıların ne şeker.

ENN MODA dedi ki...

Gizzycimmm senin kombinlerin yaşama sevinci veriyo bana. Mutlu oluyorum bloğuna her baktığımda. Herzaman cıvıl cıvılsın. Hep neşelisin, güler yüzlüsün.(Maşallah) :) İyi ki varsın canım.

Bugünkü kombinini çok ama çok sevdim.

ENN MODA dedi ki...

Gizzyim ya senin arabanda mat filmi mi kaplı. KEndin mi yaptırdın onu. Çizilince çok belli olmuyo mu. Bende çok istiyorum mat film ama cesaret edemedim henüz.

Gizzy dedi ki...

lynn mosacımm aynen ben de renkli pantolonları çook seviyorumm:) çok teşekkürler cnm benimm

Burcucummm cnm benimmm ne tatlısın sen çok teşekkürler benim de siz böyle güzel yorumlar yazınca yüzüm gülüo size yansıtıyorum hemencecik:)
Cnm evt arabam mat film kaplı kendim yaptırdım ostimde bir yere çizilme olmadı şimdiye kadar ama normal boyaya göre daha az belli oluyor sanırım bence deneyebilirsin heleki arabanın rengini değiştirmek istiyorsan çok güzel olur hem boyaya zarar vermio istediğin zamanda söktürürsün:)

madammoda dedi ki...

Bu ne tatlılık şekerim, dikkat et arılara bugün ;))

Büjjosphére dedi ki...

Tek kelimeyle ; bayıldımmm! =)

SvGLove dedi ki...

Haftanın sonunda seçeceğim kombini zorlaştırıyorsun Gizzy'cim! Hepsinde aşık olduğum bi obje var; hatta bunda iki tane var;)
Çok çok çok tatlısın canımcım;*

Gizzy dedi ki...

madammodacımm cnm benim teşekkür ederimmm:)dünü kazasız belasız atlattım tatlım:)

Büjjospherecimmm cnmm çok teşekkür ederimmm:)

Ayy tatlımmm merak ediyorum bakalım hangisini en çok beğeniceksinnn:)sen de çok tatlısın cnmm öpüyorumm:)

pelininstyle dedi ki...

Amannn kirmizilarrrrr:) Coraplar ayakkabilar super:)

Gizzy dedi ki...

Pelincimmm teşekkürler tatlım benimmm:)

Leah dedi ki...

Bu hırkayı görüp bayılmıştım Mudo'da biliyo musun Gizzy, öğrenci bütçeme fazla geldiği için fiyatı alamamıştım. çok güzel durmuş üzerinde, çok da güzel taşımışsın valla! oh mis! :)

Gizzy dedi ki...

Leahcımm cnm benimm ben de hırkayı görür görmez amanın dedim bu ne yumuk yumuk bir hırka:) cnmm ben etrafıma bakiniyim buna benzer senin bütçene uygun bi şey bulursam haber veririm blogumdan:)çok teşekkürler tatlımmm:)