31 Ocak 2012 Salı

Asansör serisi vol:28

Hava buz gibi -10 -15lerde olmasına rağmen ben bugün incecik bir elbise ile geldim işe...Neden böyle yaptın üşümüyor musun diye soracak olursanız ofisimiz o kadar sıcak ki değil üşümek sıcaktan patlıyorum resmen...İçerinin sıcaklığını 27 derece yapıyor üşüyenler açık ofis olunca da olan bana oluyor haliyle...Neyse ama leopar elbisemi epeydir giymemiştim bu ofis sıcaklığı o yönden faydalı oldu en azından:)






Elbise: Asos
Ayakkabı: Mango

22 yorum:

minikkus dedi ki...

elbise pek güzelmiş, giyilmesi gerekirmiş zati :))

fashion house by zeto dedi ki...

Minnoşum ne güzel olmuşsun böyle yaa sen elbise yakkabı uyumunada bayıldım ben çok yakışmış hayatım öperim kocaman kocaman:)

Unknown dedi ki...

Minyoş olmuşsun sen yine ne tatlısın elbiseni çok sevdim! Klimalar dışarıya göre ayarlanınca her yer öyle bunaltıcı sıcak oluyor haklısın..

PELLORA dedi ki...

Çok tatlı bi elbise.. bayıldım omuz detayına.. bedenleri nasıl geliyor asos'un dar mı kalıpları?

coolll dedi ki...

gızzy çok şeker olmuşmusun...
ayy ne güzel bende sıcak bı ofis ortamında çalışmak istiyorum ...
iş arıyorum bana yardımcı olabilirmisin?

Mutlu Et dedi ki...

çok güzelll iyikide giymişsinnn telefonun kapağıda çok güzelll

büşra dedi ki...

gizzycim bu havada içimi ısıttın valla çok şeker olmuşsun ayrıca çok fit görünüyosun asostan hiç alışveriş yapmadım güvenemiyorum özellikle çok fazla ayakkabı beğeniorum orda ama pek bi bilgim yok kargo ücreti ödeme seçenekleri ayakkabıların kalitesi vs..bunlar hakkında bilgin varsa aydınlatırmısın benide?

Trendsum dedi ki...

Elbise süper yakışmış evet malasef bizim ofisinde öyle bir sıkıntısı var lahana gibi giyinip evden çıkıyorum bu seferde ofiste yanıyorum..

http://trendsum.blogspot.com/

BÜTÜ dedi ki...

elbise ne kadar güzelmiş :) çok şık olmussun :)

Duygu Senyurek dedi ki...

İyi yapmissin cnm, cok yakismis:) operim

Adsız dedi ki...

çok mu çok yakışmış tamamını çooook sevdim kombininin :))

fashiONözge dedi ki...

oooo çok yakışmışşş güzellikkk,bayıldım,sıcak ofis işe yaramışş:))

moda_kesh dedi ki...

çok güzel görünüyorsun

SvGLove dedi ki...

Ay ben bu guzel elbiseyi hatirliyorum. Uzerinde ceket vardi o gun. Meger kollari da ne guzelmis;) Pek cicisin Gizzy'cim ya!

Yasemin Asli Canbolat dedi ki...

Cok güzel bir elbise, cok yakismis :)

modafobik dedi ki...

Ah ahhh hasta olma sakın ! :/

ser_up dedi ki...

Kesinlik bu tarzın sana daha çok yakıstığını düşünüyorum... Bu elbise senin için yapılmış canım... Çok şık olmussun... Sevgiler ;)

Matissera dedi ki...

ayakkabılarına aşık oldum! :))
çok ama çok şık olmuşsunn ^^

İlkim YILDIZ dedi ki...

eminim bu soru yüzlerce kez sorulmuştur. bir kez daha sorayım :) asostan alışveriş yaptığında gümrük problemi oluyor mu?

Adsız dedi ki...

iyi günler Gizem Hanım;
elbise muhteşem durmuş üzerinde ayrıca ayakkabı ile çorapla uyumu ise tek kelime ile olağanüstü.Opak çorabı bu kadar kendine yakıştıran ve uyumu yakalayan ender bayanlardan birisin.soğuk günlerde muhteşem konbinlerle iç ısıtıyosun Gizzy

Unknown dedi ki...

Leoparlı elbisenin deseni kadar modeli de şahaneymiş tatlım :) ucu dore papileri de neyin altına giysen cuk oturuyor, harika! :))

Adsız dedi ki...

rejime başladığım bir günde sizdeki güzel değişimi görmek beni motive etti.Bayıldım fıstık gibi olmuşsunuz,en az 5 yaş genç gözükmüşsünüz,yaşınızı bilmiyorum ama çıtır bi görünümünüz olduğunu söyleyebilirim