30 Mayıs 2011 Pazartesi

Hyde Park

Londra'nın birbirinden güzel parklarından biri de Hyde Park...Özellikle parkın Park Lane tarafındaki çiçek bahçelerinde aklım kaldı...Bu parkları görünce insan neden bizim şehirlerimizde böyle yeşil alanlar yok diyor ister istemez...Günün her saati parkta koşan yürüyen spor yapan insanları görmek mümkün...Onun dışında sadece kafa dinlemeye gelenler de var...Ankara'da böyle bir park olacak ben her haftasonu oraya giderdim heralde ama ne yazık ki bizim ülkemizde park yerine yüksek gri binalar daha değerli...












6 yorum:

Çağla ŞANLI dedi ki...

süper süper süper günümü aydınlattın valla :)

Avalon dedi ki...

Ah işte İngiliz bahçeleri! Bayılırım :) Çok güzel fotoğraflar!

Unknown dedi ki...

düşünsene o parkın burda olduğunu.
sabah erkenden çingeneler gelir çiçekleri toplayıp şehrin muhtelif yerlerinde satmaya başlar bir kere. sonra gündüz vakti sadece krolar ve apaçiler olur parkta. içerler bağırır çağırırlar korkarsın oturmaya. hadi bir deli cesareti geldi diyelim oturdun. tek başınaysan yanına 10 kişi gelir. arkadaş olalım mı'dan tut yavrum hepsi senin mi'ye kadar.
hatta bazen şanslıysan sivil polis bile gelir. niye oturuyosun burda tek başına diye. kalk oturma burda yürü git diye kovarlar bile.
maalesef burda çok zor ve maalesef bu zorluğun tamamı erkeklerden kaynaklanıyor.

eccecan dedi ki...

giizyy ne güzel gezmissin biz de güzel postlar okuyoruz sayende
surpriz hediyeni kazanamadık ama ne oldugunu ogrenseydık merak ettik:))

Adsız dedi ki...

Muhteşem bir görüntü,imkansız gibi ama oranın insanlarının modernliği ve insanlığı işte,adamlar korumayı biliyor,biz de öyle mi?Çiçek taşlayanı gören polis bişi demiyor adam polise gel beraber yapalım diyor.Ne diyebilirsin ki?Ayrıca Banyosuyu'na da katılıyorum.Çok doğru söylemiş .

Cana dedi ki...

ailenle birlikte o kadar seker görünüyorsun ki... bayildim fotolara :)