24 Mayıs 2011 Salı

Nevresimin dünyası Nevresim Dünyası

Nasıl ki üstümüze başımıza bir şeyler alıp onları giyince mutlu oluyorsak aynı şey yattığımız yatağın nevresim takımları için de geçerli bence...Her insan böyle kendi zevkini yansıtan bir yatakta mışıl mışıl uyumak istemez mi?

İşte Nevresim Dünyası da bizim için bu sebeple var...Dünyanın ve ülkemizin önde gelen ev tekstili ve dekorasyon markalarını müşterilerinin beğenisine sunan Nevresim Dünyası bünyesindeki markaları gün geçtikçe artırıyor ve bu günden güne zenginleşen ürün yelpazesi ile kısa bir sürede sektöründe en çok tercih edilen sanal mağaza olmayı başarmış durumda.

 
Nevresimdunyasi.com, lisanslı ürünlerde de çok iddialı. Dünyanın en sevilen çizgi karakterlerin, filmlerin, spor kulüplerinin lisanslı ürünleri de bu dünyada sizlerin beğenisine sunuyor. Özellikle çizgi film karakterlerinin olduğu ürünler benim kalbimi fethetmiş durumda...Şu Hello Kittyli yatak takımını heran alabilirim:)





Ayrıca sevgililer günü için özel olarak üretilmiş nevresim takımları da benim gibi sevgi kelebekleri için gelsin...






Birbirinden güzel ürünlerinin yanı sıra müşteri memnuniyeti odaklı olmaları ve güven unsurunun öneminin e-ticaret için ne kadar değerli olduğunun bilincinde olmaları da Nevresim Dünyasının artı değerleri arasında...Eğer internet sitesini dikkatle incelerseniz bu konulardaki hassasiyetlerini şu satırlarla ifade ettiklerini göreceksiniz:
Nevresim Dünyası, varlık sebebinin siz müşterileri olduğunu bilerek her zaman %100 müşteri memnuniyeti prensibi ile çalışır.
Nevresim Dünyası, her zaman en uygun fiyatları sunma prensibi ile çalışır.
Nevresim Dünyası, çok beğenilen tasarımı ve kullanıcı dostu yapısıyla alışveriş yapmayı tüketiciler için bir zevk haline getirmeyi prensip olarak benimsemiştir.




Müşteri memnuniyetini sadece ürünleri ve verdiği hizmet ile sınırlandırmayan Nevresim Dünyası tüketici dostu kampanyalarını da eksik etmiyor. Bu kampanyalardan başlıcaları “Arkadaşını davet et 20 TL kazan”, “ OUTLET” ve “Facebook kampanyaları”. 

Kampanyalar dışında site alışverişlerinizde de sizi memnun edecek birçok etken var. Mesela 100 TL ve üstü alışverişlere ücretsiz kargo, tüm ürünlerde Bonuscard ,Worldcard ve MaximumCard’a peşin fiyatına 6 taksit,  kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme, Turkcell mobil ödeme, İstanbul içi “Aynı gün teslimat” ve bunlar gibi daha birçok hizmet ile Nevresim Dünyasından hiç bir problem yaşamadan zevkle alışveriş yapabilirsiniz.
Sosyal ağların önemini göz ardı etmeyen Nevresim Dünyası bu platformlardaki varlığını da hızlıca arttırmakta... Nevresimdunyasi.com’daki haberleri, kampanyaları, yeni ürünleri aşağıdaki platformlardan takip edebilirisiniz. 

Nevresim Dünyası Facebook sayfası

Bu arada pek yakında Ankaralı bloggerların Nevresim Dünyası ile ortaklaşa yürüteceği bir proje ile karşınızda olacağız...Takipte kalın:)




Hiç yorum yok: